Leven met dementie
Deze website is een archiefversie. Lees hier meer.

Kijken naar gedrag: e-learning op je eentje of als team

Redactioneel - 18-10-2018

CCE: Kijken naar gedragBij probleemgedrag is het belangrijk de achtergronden ervan te begrijpen, en te weten hoe je daarop kunt inspelen. Dat kan lastig zijn, ook voor ervaren professionals. Hierom ontwikkelde CCE voor verzorgenden e-learning modules ‘Kijken naar gedrag’. Zelfstandig te volgen, of in teamverband met een gratis coach van het CCE. Teamontwikkeling en kennisdeling in één. Aanmelden kan nu!

Iedere module gaat over een andere achtergrond van gedrag, aan de hand van een casus waar sprake is van probleemgedrag. Daarnaast bevat elke module links naar meer informatie over het onderwerp. Op dit moment zijn er al vijf modules beschikbaar. Voor het eind van dit jaar volgen nog zeven andere.

Een module individueel volgen kost ongeveer 20 minuten.

TeamUp 

CCE: Team UpEen module in teamverband met een CCE-coach volgen kost een uur. In dit uur kun je inzichten delen en ervaringen delen. Zo groei je niet alleen zelf als professional, maar ook als team. En het is teamontwikkeling en kennisdeling in één. Eén sessie rond één module is mogelijk, maar het mogen er ook meer zijn. TeamUp heet de opzet. Lees er hier meer over.

TeamUp is door het CCE ontwikkeld in het kader van het programma Waardigheid en Trots.

Over het CCE

CCE (Centrum voor Consultatie en Expertise) biedt zorginstellingen steun bij zeer complexe zorgvragen waarbij professionals vastlopen en de kwaliteit van leven van de cliënt ernstig onder druk staat. Lees hier meer

Toon alle gerelateerde artikelen